Betarq? Final d'una etapa. Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I.-Betarq
2056
single, single-post, postID-2056, d'un sol format-estàndard, ajax_updown_fade, page_not_loaded

Final d'una etapa. Hotel Fairmont Rei Juan Carlos I.

LOBBY_FAIRMONT

Final d'una etapa. Hotel Fairmont Rei Juan Carlos I.

Publicat per Víctor en Bloc

Avui Betarq posa fi a l'última fase de la reforma de l'Hotel Fairmont Rei Juan Carlos I. Han estat més de 5 anys on han passat diversos agents i l'equip de Betarq sempre s'ha mantingut com a direcció facultativa en totes les diferents fases del projecte.

Pel volum de la intervenció i per la dimensió de l'edifici, es van planificar les obres i, per tant, els projectes en 3 Fases (FASE I, FASE II i FASE III).

-Fase I

Per agilitzar el compliment de les mesures correctores per a l'Adequació Ambiental es va tramitar una 1ª Fase que afectava les zones de Soterranis -3, -2, -1, planta baixa i planta Mezzanine que són les zones on el major nombre de deficiències es van detectar .

-Fase II

Bàsicament les obres d'aquesta segona fase van ser les corresponents a la reforma interior de les habitacions per a adequació als estàndards dell nou gestor, Fairmont, en la qual es canvia el mobiliari interior, es fa un extradossats respecte els tancaments existents per incrementar l'aïllament acústic , es canvia la porta d'accés, es fa un nou fals sostre en vestíbuls i banys, es canvien totes les instal·lacions, les moquetes i revestiments de parets. Donat a aquestes obres, es va abordar també el compliment de les mesures correctores per a l'Adequació Ambiental que afectaven les plantes d'habitacions i que van consistir en el canvi de portes RF i segellat de sectors contra incendis en zones de serveis que en aquestes plantes eren les zones d'escales i offices de serveis.

-Fase III

Espais públics: Es va fer la reforma del Lobby de la Planta Baixa. Sense canviar respecte del seu ús com a espai públic es va fer una remodelació del mobiliari, es va resituar al bar, es va treure les 2 botigues existents de la banda del restaurant Polo que d'aquesta manera afavoria els recorreguts d'evacuació i es van col·locar les botigues al costat de les oficines, on fins llavors havia sales de reunions de lloguer. Es vafer també una remodelació dels taulells de recepció i es va eliminar les terrasses de fusta del centre del Lobby. També es va canviar la moqueta existent, es va col∙locar una font ornamental d'aigua i es va canviar el paviment de la zona d'accés per a un altre tipus marbre "Calacatta", la resta del paviment es va mantenir amb una nova moqueta.

Espais comuns: Es va actuar en alguns dels espais de servei, offices, escales d'evacuació, etc de les zones vinculades al Lobby de la planta baixa i de la planta Mezzanine.

Podeu veure més imatges aqui

17 de desembre de 2019